Email címünk: [email protected]

Minden szereplő a weboldalon nagykorú, elmúlt már 18 éves és a képi anyagok készítésébe beleegyezett. Nem támogatjuk és nem toleráljuk a kiskorúakról készült képeket, illetve az olyan erőszakos pornógráf képeket, ahol a szereplők nem a szabad akaratukból teszik a képen látható dolgokat.
Adott esetben úgy tűnhet, hogy a szereplők fájdalmat éreznek, de az mind csak színjáték.
A weboldalon megjelenő képi anyagokért nem vállal felelősséget a weboldal tulajdonosa. Jogi problémák esetén a weboldal tulajdonosa nem vonható felelősségre, ha a problémás képi anyagot 48 órán belül eltávolítja a weboldalról. A weboldalra képi anyag feltöltésére nincs mód! A weboldalon megjelenő kép tartalom egy bárki számára szabadon látható weboldalról kerültek átemelésre - automatizált módon.
A kézi szúrópróbaszerű ellenőrzések ellenére is előfordulhatnak bármilyen módon kifogásolható tartalmak.
Bárki jogosult - de különösképpen a látogatók - bejelentést tenni a tulajdonos felé emailen keresztül, melyre a tulajdonos 24 órán belül minden esetben válaszolni fog és adott esetben kérdés nélkül eltávolítja a kifogásolt tartalmat a weboldalról.
A képsorozatok elnevezései, címei minden esetben csupán kitaláció, ezért bármilyen egyezés a valósággal teljes mértékben a véletlen műve! Amennyiben bármelyik ilyen cím valakit közvetlenül, vagy közvetetten sért vegye fel velünk a kapcsolatot és természetesen azonnal módosítjuk a problémásnak vélt címet.